Mijn team
Jongste jeugd

Jeugd

Senioren

Agenda


 

Jarigen
Vandaag:
Herm Rutten
 
Morgen:
Joep Muijtjens
Derek Spaanderman
 
Overmorgen:
Charlotte Frusch
Fleur Minderhoud
Versterking Sponsorcommissie gezocht
10-4-2014
Nieuwsafbeelding
Sponsoring is een belangrijke inkomstenbron voor onze club. Voor succes is een sterke commissie belangrijk en nodig.Na het recente vertrek van een van de commissieleden bestaat de commissie op dit moment uit 3 leden en zoeken wij een noodzakelijke vervanging/uitbreiding.
 
Daarom zijn wij op zoek naar een of meerdere  mensen , (oud) leden en /of ouders van leden welke zich willen inzetten voor HCScoop binnen de sponsorcommissie.
 
Een lid van de sponsorcommissie mag dus ook een niet spelend of een oud lid zijn, en natuurlijk ook iemand die reeds de pensioengerechtigde leeftijd heeft bereikt.Deze mensen hebben juist vaak goede bedrijfscontacten en de mogelijkheid om overdags gesprekken te voeren met potentiele sponsoren of deze te bezoeken.
 
De activiteiten van de commissie omvatten ondermeer het zoeken naar sponsormogelijkheden , het leggen van contacten , sponsoractiviteiten ontwikkelen en het " koesteren" van de bestaande sponsoren.
Dit kan zijn door het organiseren van lezingen voor de sponsoren of op een ontspannen samenzijn (netwerken) op de hockeyclub tijdens wedstrijden of elders.
 
De sponsorcommissie komt op regelmatige basis samen om de stand van zaken te bespreken en de activiteiten voor de komende periode te plannen en de taken te verdelen.
Geinteresseerden kunnen contact opnemen met de sponsorcommissie via [email protected]
 
Wij zien uw/jouw recaties , persoonlijk danwel per e-mail met belangstelling tegemoet.
 
Ties van Maaren
Voorzitter Sponsorcommissie