Mijn team
Jongste jeugd

Jeugd

Senioren

Agenda


 

Jarigen
Vandaag:
Tessa Rotman
 
Morgen:
Lous Couwenbergh
Jos Jacobi
 
Er zijn geen jarigen overmorgen
Meisjes Trevianum wint Mission Olympics Limburg, jongens tweede
13-4-2014
Nieuwsafbeelding Vrijdag 11 april jongstleden waren onze hockeyvelden het centrale hart van de voorronden voor de landelijke scholencompetitie. Onder de noemer Mission Olympics heeft onze sportpartner Ecsplore de organisatie voor de voorronde in Limburg georganiseerd. HC Scoop faciliteerde met de bar en scheidsrechters. De organisatie was perfect en de resultaten zeer goed.

Vanuit onze gemeente deed alleen het Trevianum mee dit jaar. Vice landskampioen van 2013 Graaf Huyn was vergeten in te schrijven helaas.,  Zowel het meisjes als het jongens team waren geheel gevuld met spelers van HC Scoop.

Het meisjes team van Trevianum uit Sittard werd overtuigend eerste met vier maal winst en éénmaal gelijkspel. Het gelijkspel kwam doordat de dames met 0-1 achter kwamen vanwege te laat klaar staan voor de start van de wedstrijd. De meisjes zijn door naar de landelijke finale in Amsterdam later dit voorjaar.

De jongenscompetitie was aanzienlijk kleiner. Er waren slechts vier teams. Na twee wedstrijden hadden jongens nog het volle pond. Net zoals de tegenstander van de laatste wedstrijd. Hierdoor was er sprake van een finale atmosfeer bij de laatste pot. Na een vroege voorsprong van de jongens Trevianum werd er toch met 1-2 verloren.