Mijn team
Jongste jeugd

Jeugd

Senioren

Agenda


 

Jarigen
Vandaag:
Saskia Janssen
Martijn Kuipers
 
Morgen:
Isabel Meuer
 
Overmorgen:
Sven van den Boogaard
Mike j Nijland
Diede Pijls
Woensdag 9 april kick off Kracht van Sport
19-4-2014
Nieuwsafbeelding

Woensdag 9 april vond op de accommodatie van het BOSS park de kick off plaats voor de Kracht van Sport. 
Stg. Het BOSS park, HC Scoop en OZO doe ik mee! vormen een alliantie in het kader van het project 'Iedereen doet mee bij het BOSS park in Sittard-Oost'. Insteek is om op het BOSS park om buurtbewoners op een laagdrempelige manier structureel te laten sporten en bewegen. Met behulp van het tweejarig programma Kracht van Sport van het Oranje Fonds wordt nu de kans geboden om via dit project een uitgebreid activiteitenaanbod te ontwikkelen voor de buurtbewoners in Sittard-Oost.

Hockeyclinic Daelzicht Sterrekroos en Wonen Zuydstaete
De kick off bestond uit een hockeyclinic georganiseerd en een presentatie door HC Scoop aan verenigingen en zorginstellingen in het kader van de MVO activiteiten, Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.
De kick off werd afgetrapt met een traditionele bully tussen Colla Breuers en Rene Maessen (Fortuna Sittard). De clinic werd verzorgd door Lotte Crone en Veri Dautzenberg en werd gegeven aan bewoners van Sterrekroos en Wonen Zuydstaete.

Op woensdag 23 april en woensdag 21 mei vinden clinics plaats aan obistaspatiƫnten van Fysio Kallen & Schmeitz. De clinic van 23 april zal verzorgd worden door Lisanne van Wijk en Emma Bak.

Voor meer informatie over MVO activiteiten van HC Scoop kun je terecht bij Colla Breuers [email protected]