Mijn team
Jongste jeugd

Jeugd

Senioren

Agenda


 

Jarigen
Vandaag:
Gregor van Maaren
 
Morgen:
Saskia Janssen
Martijn Kuipers
 
Overmorgen:
Isabel Meuer
Oproep: uitbereiding scheidsrechterscommissie dringend nodig.
26-5-2014
Nieuwsafbeelding

Een vereniging wordt gedragen door vrijwilligers en door leden die hun verantwoordelijkheid kunnen nemen. Dat laatste laat voor wat betreft het fluiten nog veel te wensen over. Hierdoor heeft Guy het als scheidsrechterscommissaris onnodig druk en gaat de lol van het vrijwilligerswerk er langzamerhand van af. Daarom zoeken wij per direct hulp voor de ondersteuning van de werkzaamheden.

De belangrijkste rol van Guy is het indelen van fluitisten op zo’n  44-48 wedstrijden per week.
Het zoeken van vervanging is en blijft een teamverantwoordeliljkheid. Leden krijgen tijdig bericht voor hun fluitbeurt , die zo goed en zo kwaad als het kan naar niveau ingedeeld wordt.

Ontwikkelingen
Aan het einde van dit seizoen zullen we met een werkgroep alle spelers nogmaals naar niveau indelen  zodat we volgend seizoen de scheidsrechters nog beter kunnen indelen. Daarnaast hebben we een pilot gestart met het begeleiden van beginnende scheidsrechter en zullen we dit komend seizoen verder uitwerken.
Ook de sancties zullen we opnieuw bekijken en bespreken. Immers is het doel dat die ook daadwerkelijk uitgevoerd (kunnen) worden. Tevens hebben we het idee om een scheidsrechterspool op te zetten van leden die het leuk vinden om tegen betaling te fluiten. Zij kunnen dan ingeschakeld worden indien een fluitbeurt overgenomen moet worden.

Immers zonder scheidsrechters, geen wedstrijd maar ook geen vrijwilligers die deze taken opzich nemen.

Wij rekenen op jullie hulp en medewerking.

Colla Breuers
Bestuurslid en voorzitter TC