Mijn team
Jongste jeugd

Jeugd

Senioren

Agenda


 

Jarigen
Vandaag:
Tessa Rotman
 
Morgen:
Lous Couwenbergh
Jos Jacobi
 
Er zijn geen jarigen overmorgen
Stand van zaken waterveld
21-8-2014
Nieuwsafbeelding

Beste leden,

 

Begin van dit jaar bereikte ons het nieuws dat ons complex wordt voorzien van een waterveld. Sindsdien is er op de achtergrond hard gewerkt om het waterveld te realiseren, bij voorkeur voor aanvang van het komende seizoen. De schop staat er echter nog niet in.

 

De huidige stand van zaken is als volgt. De Sportstichting is in opdracht van de gemeente een aanbestedingstraject gestart voor de aanleg van het waterveld. Hiertoe is een bestek opgesteld met de eisen en randvoorwaarden waaraan het waterveld en bijbehorende zaken moeten voldoen. Bij het opstellen van het bestek voor de aanbesteding zijn zowel HC Scoop als de KNHB betrokken geweest. Vanuit HC Scoop kwam de betrokkenheid vanuit het bestuur en vanuit spelers en trainers die ervaring hebben met het waterveld.
 

Het bestek is bij verscheidene potentiĆ«le leveranciers aangeboden. Enkele leveranciers hebben aangegeven vanwege de zomervakantie meer tijd nodig te hebben voor de beantwoording. De sportstichting heeft hiermee ingestemd onder voorwaarde dat de geplande opleverdatum van 1 oktober 2014 gehandhaafd blijft. De geselecteerde leverancier is momenteel nog niet bepaald. Dat geschiedt eerdaags.

 

Dat betekent dat het waterveld wordt aangelegd tijdens de eerste weken van  de competitie. Dit zal een stevige impact hebben op trainingen en wedstrijden, alsmede op de toegankelijkheid van onze accommodatie. Vanuit verschillende kaders wordt er gewerkt aan plannen om tijdelijk met maar twee velden rond te komen. Kortere, vroegere en latere trainingen en alternatieve wedstrijddagen zijn opties die worden overwogen. Voor de periode van ongemak wordt gerekend op een ieders flexibiliteit en begrip.

 

Namens het bestuur,

 

Ronald Walraven

Voorzitter

-o-