Mijn team
Jongste jeugd

Jeugd

Senioren

Agenda


 

Jarigen
Vandaag:
Gregor van Maaren
 
Morgen:
Saskia Janssen
Martijn Kuipers
 
Overmorgen:
Isabel Meuer
Contributieverhoging
19-9-2014
Nieuwsafbeelding
Tijdens de ALV van 11 september 2014 is er voor alle contributies een verhoging met 10% vastgesteld met instemming van de ALV, ingaande voor het lopende seizoen 2014-2015. De verhoging is van toepassing op alle contributies voor het veldseizoen met uitzondering van de contributie voor belangstellende leden. Ook het familietarief wordt verhoogd. Het bestuur heeft de verhoging van de contributie  voorgesteld om enerzijds na 5 jaar een inflatiecorrectie door te voeren en anderzijds  in te spelen op teruglopende sponsorinkomsten en oplopende exploitatiekosten. Tevens beoogt het bestuur een potje op te bouwen voor een upgrade als veld 2 en 3 aan vervanging toe zijn.
 
Verder is een toeslag van €25,- ingesteld voor spelers uit eerstelijns team. De TC bepaalt per seizoen welke jeugdteams eerstelijns teams zijn. Deze toeslag wordt geïntroduceerd omdat eerstelijns teams  veelal gekwalificeerde en duurdere trainers hebben en dat deze teams het meeste gebruik zullen maken van het waterveld dat in de exploitatie duurder is.
 
Het studententarief, dat in het seizoen 2013-2014 is geïntroduceerd,  blijft gehandhaafd en wordt permanent. De voorwaarden daartoe blijven onveranderd.  Om in aanmerking te komen voor dit studententarief dienen leden in het begin van het seizoen aan te tonen dat ze recht hebben op studiefinanciering. Dit kan door een kopie van de ov-jaarkaart of studentenpas per scan te mailen naar:  [email protected] voor 1 oktober 2014.  Vermeld duidelijk je naam en lidmaatschapsnummer.
 
De contributie wordt net zoals in voorgaande jaren in twee termijnen geïnd. De contributieverplichting geldt onveranderd voor het gehele seizoen.

Namens het bestuur,
Martin van der Meij - Penningmeester