Mijn team
Jongste jeugd

Jeugd

Senioren

Agenda


 

Jarigen
Vandaag:
Tessa Rotman
 
Morgen:
Lous Couwenbergh
Jos Jacobi
 
Er zijn geen jarigen overmorgen
Verplicht traject Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) voor coaches en trainers
11-11-2014
Nieuwsafbeelding
In het kader van een veilig sportklimaat heeft het bestuur besloten hiertoe beleid  uit te zetten. De eerste stap is hiermee al gezet d.m.v. het aanstellen van de vertrouwenscontactpersoon Karin Curvers. De tweede stap is de bepaling dat alle coaches en trainers, die werken met minderjarigen, in 2014 een Verklaring Omtrent het Gedrag (kortweg VOG) dienen aan te leveren.  Voor de trainers/coaches, die geen spelend lid zijn van HC Scoop, geldt daarnaast dat er een  Verklaring Tuchtrecht dient te worden aangeleverd, een verordening van de KNHB, waaraan HC Scoop zich heeft moeten conformeren.   
De coaches/trainers dienen tevens kennis te nemen van de Gedragsregels in de Sport. Deze zijn vastgesteld in de Blauwdruk Tuchtreglement Seksuele Intimidatie in de AV van NOC*NSF van 15 november 2011  en zijn aangevuld met een bepaling van HC Scoop. Van de trainer/coach wordt verwacht dat hij/zij kennis neemt van deze gedragsregels en daar ook naar handelt i.v.m. de tuchtrechtbepalingen.
 
Het is de bedoeling het traject voor de aanvraag van de VOG zo veel mogelijk digitaal af te handelen d.m.v. DIGI-D en betaling per IDEAL.  Als je niet over DIGI-D beschikt is er voorzien in een andere oplossing. De kosten voor de aanvraag van deze VOG zijn declarabel bij HC Scoop.

Alle betrokkenen ontvangen hierover deze week een uitgebreide mail met informatie en instructies. Trainers tussen  12 en 16  jaar zullen worden benaderd via de mail van hun ouders.

Nicole Peeters, ledenadministratie
Karin Curvers, vertrouwenscontactpersoon