Mijn team
Jongste jeugd

Jeugd

Senioren

Agenda


 

Jarigen
Vandaag:
Fenne Hoens
Johan van Stiphout
 
Er zijn geen jarigen morgen
 
Overmorgen:
Saskia Janssen
Martijn Kuipers
Jeugdbestuur zoekt nieuw bloed
7-1-2015
Nieuwsafbeelding

Beste A en B leden van HC Scoop,

Zoals jullie weten hebben we de afgelopen jaren met een actief jeugdbestuur gewerkt dat al door verschillende A&B lichtingen is ingevuld. Het jeugdbestuur van de afgelopen twee jaar is uitgevlogen. Enkelen nog actief bij Scoop, andere zijn inmiddels vertrokken van de Eggerweg. Zoals jullie begrijpen willen wij niet dat daarmee ook een eind aan alle nevenactiviteiten komt bij HC Scoop. Wij willen jullie daarom ook vragen wie er geïnteresseerd is in deelname aan het jeugdbestuur voor het huidige en eventueel komende seizoenen.

Wat houdt het jeugdbestuur precies in? Onze richtlijn is het organiseren van activiteiten voor de jeugd van Hc Scoop, dat betekent voor de jongste jeugd en de jeugd. Zo hebben wij afgelopen jaar gekozen voor de spooktocht voor de C en D. Die zowel door ons, als de vrijwilligers, als de deelnemers als zeer geslaagd werd ervaren. Daarnaast zijn wij erin geslaagd een aantal mooie feestjes te geven in ons clubhuis. Ons heeft dat altijd een enorme kick gegeven. Wij zijn dus op zoek naar nieuwe enthousiaste A & B leden.

Lijkt het jou leuk om op je eigen wijze een bijdrage te leveren aan HC Scoop en de mooiste activiteiten te organiseren voor jouw teamgenoten? Stuur dan een mailtje!

Wat moet daarin staan? Je naam, leeftijd en team uiteraard en verwoord daarnaast kort en krachtig waarom jij graag zou willen deelnemen aan het jeugdbestuur en wat jouw meerwaarde daarin zou zijn.

Ook voor vragen kun je ons altijd bereiken!

Wij rekenen op jullie!

Sportieve groet,

Het jeugdbestuur 2012/2013&2013/2014

 

[email protected]