Mijn team
Jongste jeugd

Jeugd

Senioren

Agenda


 

Jarigen
Vandaag:
Herm Rutten
 
Morgen:
Joep Muijtjens
Derek Spaanderman
 
Overmorgen:
Charlotte Frusch
Fleur Minderhoud
Topinspanningsfysioloog van de KNHB komt naar Scoop
15-3-2015
Nieuwsafbeelding Op 22 mei aanstaande vanaf plus minus 19:00 zal Jos van Geijsel naar HC Scoop komen voor een clinic.  Deze clinic zal echt interessant zijn om te bewonderen en om onze eigen trainers ook eens aan het werk te zien.

Daarnaast valt er natuurlijk voor ieder wat op te steken van zijn verhaal en inzichten. Wij hopen daarom dat er vele zullen komen kijken op deze avond.

Wie is nou eigenlijk Jos v Geijsel:
Jos Geijsel Topsportfysioloog levert maatwerk op ieder niveau, voor elk clubteam, voor elke (top)sporter: jong en oud
Topsportfysiologie impliceert het meten en het monitoren van lichamelijke condities tijdens een trainingsproces; ook op weg naar een kampioenschap. Lichamelijke condities in de breedste zin des woord: inclusief hartslagen, krachten, snelheden, vermogens, afgetraind zijn. Een scherpe trainingsopbouw resulteert in een duurzame voorbereiding en in het onderhouden cq. verbeteren van condities tijdens het seizoen. Feedback van de kwaliteit van dagelijkse trainingen genereert slimmere en betere trainingen. Om ook met name te implementeren bij het pieken richting het einde van de competitie, play-offs. Hoogtepunten zijn Olympische Spelen, Wereld -en Europese kampioenschappen. Topsportfysiologie werkt!

Dat is gebleken bij Ajax, Nederlandse Hockey teams, Nederlands Dames Waterpolo Team, Jong Oranjes Hockey etc. De resultaten van Topsportfysiologie kunnen vertaald worden naar clubtrainingen op ieder niveau. Teneinde meer effect in minder trainingstijd te bereiken t.a.v. conditie, kracht, snelheid etc.

Topsportfysiologie werkt:
    van Topniveau tot Clubniveau
    van spelsporten tot duursporten
    van Ajax tot het Nederlands Voetbal Elftal
    van een clubteam tot individuele sporters
    van Olympische Spelen via Wereld en Europese Kampioenschappen tot Nederlandse kampioenschappen.

Jos Geijsel is van trainer/coach in topschaatsen, top wielrennen en top triathlon ge-evalueerd naar topsportfysioloog voor de Kon.Nederlandse Hockey Bond, Kon.Nederlandse Zwembond, Kon. Ned. Schaats Bond, Kon. Ned. Wielren Unie en voor verscheidene Nationale Teams, Nationale Selecties en Nationale Jeugdteams. Tevens is Jos actief voor verschillende Hockeyclubs.