Mijn team
Jongste jeugd

Jeugd

Senioren

Agenda


 

Jarigen
Vandaag:
Tessa Rotman
 
Morgen:
Lous Couwenbergh
Jos Jacobi
 
Er zijn geen jarigen overmorgen
Splash Dribble Toernooi 2016 groot succes
23-5-2016
Nieuwsafbeelding
Op zaterdag 14 mei vond bij HC Scoop de eerste editie plaats van het Splash Dribble toernooi voor de E6- en E8-jeugd. Vorig jaar moest het Splash Dribble toernooi nog op het laatste moment worden afgelast vanwege tropische temperaturen (> 35 graden!). Hoe anders was het dit jaar, 25 graden kouder maar wel een aangename temperatuur om te hockeyen. 

De organisatie en een groep van +/- 80  vrijwilligers hebben het mogelijk gemaakt om op de hockeyvelden van Scoop, 27 teams bestaande uit  251 deelnemers een sportief en gezellig toernooi aan te bieden. Naast de hockeywedstrijden waren er ook nog 2 spel- activiteiten in het programma opgenomen.  

Het Splash Indian Dribble spel betrof een parcours waar teams tegen elkaar streden om op het eind zoveel mogelijk  flessen met punten om te schieten binnen een vastgestelde tijd, waarbij zij nu slechts "lichtelijk gehinderd” werden door 1 begeleider met een supersoaker i.v.m. de lage temperatuur.  Dit spel werd gewonnen door de meiden van Concordia M8E3 en zij ontvingen daarvoor de glasgraveerde Splash ID Trofee. 

Sportivity Service uit Veldhoven was aanwezig om de door hen ontwikkelde en landelijk georganiseerde Hockey Skill Challenge te begeleiden.  Alle deelnemende teams kunnen hun scores terugvinden op: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1045341605512976.1073741846.253356958044782&type=3
De meiden van M8E1 ontvingen voor hun eerste plaats met een tijd van 19,22 seconden een kortingsvoucher voor de Sportivity Service hockeykampen in de zomer. Mette Pijls was de gelukkige winnares bij de verloting van een gratis deelname aan zo’n hockeykamp. Alle deelnemende teams dingen nog mee naar 22 prijzen in de landelijke competitie !

KAQ-sports uit Apeldoorn was aanwezig met trendy eigentijdse hockeykleding en verlootte eveneens twee kledingstukken onder de deelnemers. Foto’s hiervan en een greep uit hun collectie zijn te vinden op  https://www.facebook.com/KAQsports .

Kortom, een meer dan geslaagde eerste editie van dit Splash Dribble toernooi. Gezien het succes krijgt dit volgend jaar weer een vervolg. Noteer 3 juni 2017 maar alvast in je agenda!