Mijn team
Jongste jeugd

Jeugd

Senioren

Agenda


 

Jarigen
Vandaag:
Saskia Janssen
Martijn Kuipers
 
Morgen:
Isabel Meuer
 
Overmorgen:
Sven van den Boogaard
Mike j Nijland
Diede Pijls
Nieuws vanuit de sponsorcommissie
18-7-2016
Nieuwsafbeelding

Twee maanden geleden ontving het bestuur het bericht dat de voltallige sponsorcommissie haar taak wilde neerleggen. We kunnen nu melden dat het gelukkig niet zover is gekomen, en dat de sponsorcommissie inmiddels zelfs is uitgebreid tot in totaal 8 leden. Wie dit zijn, is op de website te vinden onder het kopje De club -> Organisatie en ze zijn bereikbaar via [email protected]


De commissie is inmiddels enthousiast aan de slag gegaan met het opnieuw bekijken van de sponsormogelijkheden die we kunnen aanbieden en het samenstellen van een brochure. Voor het drukken hiervan is een sponsor welkom!

 

Zoals jullie weten is Adidas één van de hoofdsponsors van HC Scoop. Donderdagavond 14 juli jl. is de handtekening gezet onder het nieuwe contract dat de komende 4 jaar geldig is (zie foto). Hiermee hangt ook samen dat we een nieuw club-tenue krijgen, aangezien Adidas elke 4 jaar een nieuwe kledinglijn introduceert. Hierover volgt binnenkort meer informatie, dus houdt de website en de mail in de gaten.