Mijn team
Jongste jeugd

Jeugd

Senioren

Agenda


 

Jarigen
Vandaag:
Gregor van Maaren
 
Morgen:
Saskia Janssen
Martijn Kuipers
 
Overmorgen:
Isabel Meuer
Jongste Jeugd Nieuwsbrief juli 2016
2-8-2016
Nieuwsafbeelding

De zomervakantie is al van start en wij kijken alweer uit naar seizoen 2016/2017. Wat staat op het programma na de vakantie en wat hebben we in de lentecompetentie allemaal gedaan?


sportief welkom voor de nieuwe jongste jeugd-leden

Ook dit seizoen mogen we weer meer dan 50 nieuwe jongste jeugd leden ontvangen. Allemaal van harte welkom en veel hockeyplezier gewenst. Jullie zijn ondertussen ook in teams of trainingsgroepen ingedeeld en worden door de lijncoördinator geïnformeerd over hoe&wat bij onze club.


Start trainingen en competitie

Vanaf maandag 29 augustus starten we weer met trainen. De competitie start op zaterdag 10 september. Noteer zaterdag 3 september alvast voor oefenwedstrijden. Check voor jouw schema de HC Scoop App.


Coaches bedankt en nieuwe coaches gezocht

Vanaf deze plaats willen wij alle coaches van afgelopen seizoen weer bedanken voor hun inzet.


We zijn altijd op zoek naar 2 ouders die als coaches het team willen begeleiden tijdens de wedstrijden. Zonder coaches mag een team geen wedstrijden spelen. Interesse om coach te worden? Mail de lijncoördinator, die het coach schap verder kan toelichten.

 

Terugblik lentecompetitie

Wat hebben we allemaal gedaan gedurende de tweede helft van afgelopen seizoen:

*start van de lentecompetitie met de kick off voor de coaches.


*een afsluitend zaaltoernooi voor de E6- en E8tallen, wat zeker voor herhaling vatbaar is.


*Splash Dribble toernooi: na het, door weersomstandigheden, afgelaste toernooi van vorig jaar, vond dit jaar de eerste editie van dit toernooi voor E6 en E8 tallen plaats. Het was een daverend succes en staat alweer op de planning voor volgend jaar.


*jongste jeugd slotdag: we hebben bij Scoop 22 F-teams uit onze regio ontvangen, een drukke en leuke dag bij onze club.


*kennismakingstrainingen in juni hadden een hoge opkomst. We zijn nog altijd erg blij met nieuwe (met name jongens)leden. Mocht je jongens kennen neem ze dan mee, ze mogen altijd meedoen. de volgende kennismakingstrainingen staan alweer in oktober gepland.


*het inmiddels traditiegetrouwe afsluitende jongste jeugd hockeykamp. Dank langs deze weg aan de organisatie. Anne Hooijkaas, Carla Koopman, Manon Habets en Saskia van de Voort: het was super geregeld!


Vooruitblik herfstcompetitie

*kick off herfstcompetitie, info ochtend voor coaches en oefenwedstrijden jongste jeugd op zaterdag 3 september.


*nieuwe teams stromen in de competitie in na de herfstvakantie, vanaf zaterdag 5 november


*op maat gemaakt bitje? Hapdag op 17 september. Meer info volgt.


*Pietenfeest op woensdag 30 november


*een van de speerpunten van de jongste jeugd commissie voor het nieuwe seizoen is zaalhockey. Zaaltraining voor de F-jeugd en zaalcompetitie voor de E8-tallen staan op ons verlanglijstje. Meer info volgt.


*Grote Clubactie: de jongste jeugdcommissie heeft toegezegd aan de sponsorcommissie om de grote clubactie mee te ondersteunen. Meer info volgt.


Jongste Jeugdcommissie

De jongste jeugdcommissie is een commissie die zich binnen de vereniging bezighoudt met de teams die vallen onder de Jongste Jeugd:

  * Funkey, * de Fjes (3tallen),* de Zestallen,* de Achttallen.

Deze commissie is samen met de STK verantwoordelijk voor de teamindelingen, verzorgt contact tussen STK (staf technisch kader) en coaches . Ook zijn wij aanspreekpunt voor de spelers en de ouders van de Jongste Jeugd. Dus  voor allerlei zaken die betrekking hebben op  de Funkey, F-jes, zes- en achttallen kunnen jullie terecht bij ons via emailadres: [email protected].


De jongste jeugdcommissie bestaat uit Gert Jan Meijer (voorzitter), Ingrid Coolen (Funkey), Angelique van Moosdijk (F), Raymond Megens (me6&me8) en Dion Eggels (je6&je8). Mocht je interesse hebben om aan te sluiten en op deze manier betrokken te zijn bij de club waar je zoon of dochter speelt, meld je dan bij Gert Jan.