Mijn team
Jongste jeugd

Jeugd

Senioren

Agenda


 

Jarigen
Vandaag:
Gregor van Maaren
 
Morgen:
Saskia Janssen
Martijn Kuipers
 
Overmorgen:
Isabel Meuer
Sittard Summernightrun 8 juli 2017
12-6-2017
Nieuwsafbeelding
Een bijzonder initiatief van Wilma Running, MovendiuM, A.V. Unitas en JCI Swentibold. Een dag vol spanning en uitdaging voor Stichting Alzheimer!

Dit jaar organiseren Wilma Running, MovendiuM, A.V. Unitas en JCI Swentibold de 2e editie van de Summernightrun in én om het Fitland complex.
De Sittard Summernightrun 2017, een uniek hardloop evenement voor (vooral) jong en oud met 3 verschillende afstanden. Circa 1 km / 2 km en 4 km met stormbanen, ballenbakken en veel trappen (geen zand / of water) dwars door het Fortuna stadion inclusief businessruimtes en het Fitland complex. Deelnemen kan al vanaf 6 jaar!
De Summernightrun is een dag vol spanning, uitdaging en plezier voor de deelnemers. Aangezien JCI Swentibold goede doelen en lokale besteding een warm hart toe draagt, wordt dit event natuurlijk ook gekoppeld aan een goed doel: Stichting Alzheimer Nederland. Middels de organisatie van dit sportieve evenement wil de stichting een mooie bijdrage leveren aan goede initiatieven. Een spannende, actieve dag vol uitdaging en plezier, maar ook een goede mogelijkheid om te netwerken. Deze dag is iedereen welkom.

Stichting AlzheimerAlzheimer Nederland geeft al 30 jaar hulp en informatie aan mensen met dementie en hun directe omgeving. De Summernightrun sluit naadloos aan bij dit goede doel. De volledige opbrengst van dit evenement komt namelijk ten goede aan de stichting Alzheimer Nederland. Zij zullen deze bijdrage gebruiken voor belangenbehartiging en financiering van wetenschappelijk onderzoek werkt de stichting aan een betere toekomst, uiteindelijk zonder dementie.

Voor inschrijving en meer informatie kijk op: www.summernightrun.com.