Mijn team
Jongste jeugd

Jeugd

Senioren

Agenda


 

Jarigen
Vandaag:
Lynn Wagemans
 
Morgen:
Tessa Rotman
 
Overmorgen:
Lous Couwenbergh
Jos Jacobi
Contributie voor het veldhockey-seizoen 2017-2018.
15-9-2018
Nieuwsafbeelding
Per 14 september wordt/is de 1e facturatieronde verzonden. Dit betreft de contributie voor het veldhockey-seizoen 2017-2018.

Je ontvangt een betaallink via Club Collect. Deze dien je direct af te handelen. Even goed doorklikken en je treft de omschrijving van het bedrag aan. Je kunt kiezen voor drie betaalopties: direct (via IDEAL), in termijnen of via een automatische incasso. Als je kiest voor een automatische incasso dien je altijd een akkoord te geven; doe je dat niet dan wordt er ook niets automatisch afgeschreven.

Betalen kan alleen via deze betaallink en niet op een andere manier.

Club Collect stuurt de betaallink naar het 1e mailadres uit de ledenkaart. Als je hier het emailadres van je kind hebt vermeld houd dat dan in de gaten. Wijzigingen in de emails? Stuur een mail naar de ledenadministratie.

Is je IBAN-nummer verandert en heb je dat nog niet doorgegeven aan HC Scoop? Doe dat dan zo spoedig mogelijk via een mail aan de ledenadministratie.

Geen betaallink ontvangen? Stuur een mail naar de ledenadministratie

Heb je een buitenlands rekeningnummer? Dan kun je niet betalen via IDEAL. Betalen in termijnen of via automatische incasso kan wel.

Club Collect heeft de familiekortingen verwerkt. Klopt er iets niet voor jouw familie? Stuur dan een email naar de ledenadministratie.

Je kunt ook een reactie sturen via de betaallink. Deze reacties gaan niet naar Club Collect; ze worden beantwoord door de ledenadministratie van HC Scoop.