Mijn team
Jongste jeugd

Jeugd

Senioren

Agenda
27-Mar-14
De agenda is leeg
Hele agenda


 

Jarigen
Vandaag:
Dré Hermans
Luc Janssen
Esmée Jessen
 
Morgen:
Fabien van der Kuy
Mirte Notten
 
Overmorgen:
Sarah Renkens
Lauren Schotanus
Einde seizoen 2020-2021
15-6-2021
Nieuwsafbeelding
Hallo allemaal,
Het einde komt langzaam in zicht van een moeizaam seizoen. 
We zijn allemaal de corona maatregelen wel een beetje beu en kijken uit naar een "normale” competitie met tegenstanders van andere clubs.
We hebben er samen met de TC getracht het beste van te maken en hopen dat er leuk onderling gehockeyd is, binnen de mogelijkheden die er waren.
Het belangrijkste blijft de veiligheid van onze leden.

Als jeugdcommissie zijn we bezig met volgend jaar en daar hoort natuurlijk ook de nieuwe team-indeling bij.
De afgelopen weken hebben we getracht wedstrijden bij te wonen van teams en is er bij de meiden ook geregeld dat er "proef-trainingen” plaats vonden voor de 1e lijn-teams.
Het inschatten van de ontwikkeling van een speler/speelster in deze tijd is echter lastig. We wegen daarom het advies van de coaches en trainers zwaar bij de indeling.
Hierbij is getracht zoveel mogelijk spelplezier te garanderen voor iedereen.
Aangezien de opzegtermijn verlengd is tot en met 30 Juni, zal de team-indeling pas op 10 juli online staan. Jullie kunnen dit in de LISA-app terugvinden.

Ondanks alle inspanning en zorgvuldigheid van onze kant kan er natuurlijk altijd een fout optreden bij het indelen van de teams. Er kunnen dus nog wijzigingen optreden.
Eventuele vragen of opmerkingen kunnen per mail gericht worden aan [email protected] en worden door de betreffende coördinator opgepakt.
Tevens zal er een inkoopsessie georganiseerd worden in de 1e week van het nieuwe seizoen en ruimte zijn voor individuele gesprekken. 
De exacte datum en tijdstippen zal tijdig worden gecommuniceerd.

Er bestaat de mogelijkheid om nog een tweetal weken te trainen aleer de zomervakantie begint voor de meeste scholen in de regio.
Het trainen in de nieuwe samenstelling vind plaats op eigen initiatief van de teams en coaches. Een veld kan gereserveerd worden via het wedstrijdsecretariaat.
De laatste training met het huidige team vind plaats in de week van 21 juni tot en met 25 juni.

We hopen dat middels deze communicatie het proces en tijdslijn van de nieuwe team-indeling duidelijk is. Mochten er vragen of onduidelijkheden zijn horen wij dat graag.

Met sportieve groet,

De JC