Mijn team
Jongste jeugd

Jeugd

Senioren

Agenda


 

Jarigen
Vandaag:
Tessa Rotman
 
Morgen:
Lous Couwenbergh
Jos Jacobi
 
Er zijn geen jarigen overmorgen
Voorlopig trainingsschema en trainers gezocht
27-7-2022
Nieuwsafbeelding

Beste HC Scoop-leden,

 

Hoewel het seizoen 2021-2022 net voorbij is zijn we alweer druk bezig met de voorbereidingen voor het volgend seizoen.

Nadat de teamindelingen bekend werden, zijn we gestart met de planning van de trainingen en het werven van trainers voor alle teams.

Helaas merken we dat het erg lastig is om voor alle teams trainers te vinden. Voor een groot deel hebben we het rond, maar voor een aantal teams nog niet. Hieronder de teams waarvoor we op dit moment nog op zoek zijn naar een trainer. 

 

MA3 (2x in de week, dag en tijd in overleg)

MA4 (2x in de week, dag en tijd in overleg)

MC2 (2x in de week, dag en tijd in overleg)

MC3 (2x in de week, dag en tijd in overleg)

J6E1 op woensdag 16.30-17.30 uur

MF1 op woensdag 16.30-17.30 uur

Omdat we voor alle teams voor het begin van het nieuwe seizoen een trainer willen hebben, deze oproep aan alle leden, ouders en belangstellenden van HC Scoop:

Vind jij het te gek om op het hockeyveld te staan en ben jij op zoek naar een toffe (bij)baan die past bij jouw passie voor hockey? Wil jij een van deze bovenstaande teams training geven?

Het is ook mogelijk om een team te trainen als duo-job, één iemand de ene dag, een ander de andere dag. Trainers kunnen voor het voorbereiden van de trainingen gebruik maken van de HockeyFood-tool, waarin per week verschillende trainingen op verschillend niveau te vinden zijn. 

Zou je een van de bovenstaande teams willen helpen bij het verbeteren van de hockey skills dit seizoen, neem dan contact op met ons via [email protected]

 

Met sportieve groet,

 

Rob en Floor

STK HC Scoop