Mijn team
Jongste jeugd

Jeugd

Senioren 

Jarigen
Vandaag:
Elke Mastenbroek
Kiki de Meijer
Kiki de Meijer
Lizette Salari
 
Morgen:
Rikke Smeets
 
Overmorgen:
Evi Claessen
Hockey project Scoop ism Trevianum en Dacapo Colle
Hockeyclub Scoop en Topsport Talent school Trevianum en Dacapo hebben opnieuw de handen in elkaar geslagen om samen de schouders te zetten onder het opschroeven van het huidige hockey niveau in Sittard-Geleen eo.
Daarvoor zijn de scholen en HC Scoop een samenwerking aangegaan om m.i.v. september 2020 naast het bestaande hockey aanbod van HC Scoop, extra kwaliteitstrainingen voor 1e en 2e lijns jeugd aan het bestaande programma toe te voegen.

Hockeyclub Scoop zal daarvoor de nodige hockey-kennis en accommodatie inbrengen en Trevianum/Dacapo zal (vanuit de Topsport Talent afdeling) de voor de deelnemers benodigde onderwijsmaatwerkoplossingen voor haar rekening nemen. 
Met deze extra trainingen, die onder schooltijd zullen plaatsvinden, bieden Scoop, Trevianum/Dacapo College een voor de hockey(st)er uitgebalanceerd dagprogramma aan, waarin school en sport optimaal zullen zijn gecombineerd. 
Op 26 augustus om 19:30 houden we een bijeenkomst om het programma verder toe te lichten. Deze bijeenkomst wordt bij HC Scoop gegeven

Graag opgeven bij [email protected] met vermelding hockeytalenten training, naam en welk team je zit.