Mijn team
Jongste jeugd

Jeugd

Senioren

Agenda


 

Jarigen
Vandaag:
Luc Bams
Robert Jan van Brunnekreeft
Isabel Meuer
 
Morgen:
Sven van den Boogaard
Mike j Nijland
Diede Pijls
 
Overmorgen:
Liselotte Schmitz
HC Scoop neemt deel aan eerste Fortuna Sittard Doe Dag
19-4-2014
Nieuwsafbeelding

Zaterdag 12 april organiseerde Fortuna Sittard op de accommodatie van het BOSS park en de voetbalvelden van Sporting Sittard ’13 de eerste Fortuna Sittard Doe Dag. Zo’n 200 kinderen in de leeftijd van vier tot en met twaalf jaar namen deel aan voetbalclinics, maar konden daarnaast ook kennis maken met tennissen, hockey, handboogschieten en atletiek.

Eerste Fortuna Sittard Doe Dag groot succes
De Doe Dag afgelopen zaterdag wordt door Fortuna Sittard georganiseerd in het kader van de MVO activiteiten van de club, Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. De bedoeling van de Doe Dag is om de leefbaarheid en de saamhorigheid in de wijk te verbeteren, met als insteek om gezamenlijk te sporten. Het is de bedoeling dat de Fortuna Sittard Doe Dag in het seizoen 2014 – 2015 in de gehele gemeente Sittard – Geleen zal plaatsvinden.
Tijdens de eerste Doe Dag kon de jeugd deelnemen aan voetbalcinics, verzorgd door de complete selectie (inclusief trainer) van Fortuna Sittard. Ook door de dames van Fortuna Sittard werd een clinic verzorgd. Maar het was zaterdag niet alleen voetbal wat de klok sloeg. Atletiekvereniging AV Unitas, handboogvereniging De Alpenjagers, tennisclub Oriënt en hockeyclub SCOOP lieten de jeugd ook kennis maken met hun sport.

Fortuna Sittard wil graag een woord van dank uitspreken richting Sporting Sittard ’13, het BOSS Park, de Sportstichting en Ecsplore voor hun actieve en bereidwillige medewerking in de organisatie van de Doe Dag. Tevens wil Fortuna ook de andere sportclubs bedanken voor hun deelname aan de Doe Dag.

Noot van de TC HC Scoop:
HC Scoop dankt Floor Zillen en Veri Dautzenberg voor de enthousiaste wijze waarop ze de clinics hebben gegeven.

Meer informatie over MVO activiteiten van HC Scoop kun je opvragen bij Colla Breuers [email protected]