Mijn team
Jongste jeugd

Jeugd

Senioren 

Jarigen
Vandaag:
Loes Timmermans
Stefan Werner
 
Er zijn geen jarigen morgen
 
Overmorgen:
Dominique Heinen
Scoop-succes tijdens de district-finale van het NK Shoot-out in Tilburg
21-5-2019
Nieuwsafbeelding

Afgelopen zondag  19 mei werd de district-finale van het NK Shoot-out gehouden bij HC Tilburg.

Scoop was sterk vertegenwoordigd met de volgende 6 deelnemers: Stijn Renders, Louis Bemelmans, Julian Osinga, Teddie Claessen, Caitlin Megens en Suus Dirks.

Na een spannende kwalificatie ronde plaatsten Stijn, Julian, Caitlin en Suus zich voor de halve finale.

Teddie en Louis moesten via de herkansing ronde een plekje proberen te bemachtigen voor de halve finale. Teddie haalde het net niet en Louis wel.

In de halve finale bij de meiden wisten Caitlin en Suus zich rechtstreeks te plaatsen voor de finale. Bij de jongens was het heel spannend en Julian Osinga oogste als 1ejaars D-speler het meeste lof en staande ovaties met zijn reddingen maar viel helaas na een barrage af bij de keepers.  Stijn plaatste zich makkelijk als 1evoor de finale en Louis deed dat ook na een barrage van 16 shoot-outs !

Caitlin moest na een barrage in de finale de titel overlaten aan Yara Vogels (Oirschot) en Suus wist deze finale te winnen waardoor zij zich voor de 2ekeer district-kampioen mag noemen.

Stijn was de hele dag ongenaakbaar in de afronding maar in de finale wisten de keepers 2 van zijn pogingen te stoppen. Succes was er voor Louis die na weer een zenuwslopende barrage zich beloonde met de district-kampioen titel.  

Ook een woord van waardering voor de 13-jarige keeper van Hockeer (Jochem Zandbergen) die na een zeer lange finale uiteindelijk als winnaar van het veld stapte. 

Het viel op dat er maar 2 Limburgse clubs aanwezig waren op deze district-finale maar het is natuurlijk een geweldige prestatie dat zij 3 van de 4 titels wisten te bemachtigen J

Publiek en spelers hebben genoten van dit evenement en het was geweldig om te zien hoeveel respect en sportiviteit er onder elkaar was, zowel op als naast het veld.

Alle finalisten (Caitlin, Suus, Stijn en Louis) mogen op zondag 23 juni in Amstelveen gaan deelnemen aan het NK Shoot-out.

Van harte Gefeliciteerd iedereen en veel succes in Amstelveen.