Mijn team
Jongste jeugd

Jeugd

Senioren 

Jarigen
Vandaag:
Loes Timmermans
Stefan Werner
 
Er zijn geen jarigen morgen
 
Overmorgen:
Dominique Heinen
Een ALV? Wat moet ik daarmee?
16-11-2019
Nieuwsafbeelding
Beste leden en ouders/verzorgers,

Op maandag 9 december is het weer zover, de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering van HC Scoop. En jij als lid van deze vereniging mag daar bij zijn!

Op de ALV presenteren we onze jaarcijfers, oftewel wat we allemaal met jouw contributie hebben kunnen doen. Maar ook vertellen we wat onze plannen voor het komende jaar zijn. De agenda ziet er als volgt uit:

1.Opening
2.Financiële verantwoording seizoen 2018-2019
3.Verslag kascommissie
4.Décharge bestuur
5.Benoeming nieuw bestuurslid: Mignon Coenen stelt zich verkiesbaar als penningmeester
6.Nieuwe contributiegroep voor veteranen en dames donderdag
7.Terugblik en plannen
8.Aanzet tot nieuw beleidsplan
9.Wijziging Huishoudelijk Reglement
10.Vrijwilligers, verenigingsleven en vacatures
11.Rondvraag
12.Sluiting

We vertellen graag over wat we hebben gedaan voor jou en al die bijna 700 andere leden. Wij, het bestuur en alle commissieleden, zijn namelijk, net als jij, speler en/of hockey-ouder. We krijgen niet betaald voor ons werk voor HC Scoop, maar zetten ons graag vrijwillig in voor de vereniging om ervoor te zorgen dat iedereen een leuk potje hockey kan spelen. We zouden het heel leuk vinden als je erbij bent; ook om naar onze nieuwe plannen te komen luisteren. 

De ALV is op maandag 9 december as. in ons clubhuis en begint om 20.00 uur. De bar is open vanaf 19.30 uur. Aanmelden graag per mail naar [email protected], zodat we weten op hoeveel mensen we kunnen rekenen. Voel je welkom!

Het Bestuur