Mijn team
Jongste jeugd

Jeugd

Senioren

Agenda
3-5-2021   Geen trainingen ivm Meiva
19-5-2021   Kennismakingstraining
21-5-2021   Kennismakingstraining
24-5-2021   Geen trainingen ivm Pinks
26-5-2021   Kennismakingstraining
29-5-2021   Kennismakingstraining
31-5-2021   Uiterste datum opzegginge
11-6-2021   ALV 2021
Hele agenda


 

Jarigen
Vandaag:
Vincent Jeurissen
Stan Krijgsman
 
Morgen:
Liene Hoens
 
Overmorgen:
Jill Indemans
Lotte Lathouwers
Aangescherpte maatregelen per 14 oktober 2020
14-10-2020
Nieuwsafbeelding

Om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan heeft premier Rutte tijdens de persconferentie van 13 oktober een 'gedeeltelijke lockdown' aangekondigd om de sociale contacten en de reisbeperkingen te beperken.  

Voor de sport betekent dit dat met ingang van 14 oktober 22.00 uur:  

  • alle competities zijn stilgelegd;  
  • sportactiviteiten vanaf 18 jaar alleen zijn toegestaan als het mogelijk is om onderling  1,5 meter afstand te houden en in groepen niet groter dan vier personen;  
  • senioren geen oefenwedstrijden mogen spelen, ook niet onderling op de vereniging;   
  • de jeugd mag blijven sporten in teamverband zonder dat ze onderling anderhalve meter afstand in acht hoeven te nemen;   
  • de jeugd ook onderlinge wedstrijden mag spelen (dus binnen de club);  
  • naast de sportkantines ook de douches en kleedkamers gesloten blijven.  


Daarnaast blijven de eerder aangekondigde regels van kracht:

  • Ouders mogen niet naar de trainingen van hun kinderen komen kijken
  • Sporters die klaar zijn met hun training worden gezien als toeschouwers. Zij moeten zo snel mogelijk de sportaccommodatie verlaten.
  • Personen die tijdens de training een specifieke functie hebben, mogen gedurende het uitoefenen van die functie aanwezig zijn. Zij moeten na het uitvoeren van de functie de sportaccommodatie zo snel mogelijk verlaten.
Er wordt altijd voor gezorgd dat de toiletten, EHBO-trommel, cool packs en AED bereikbaar zijn tijdens trainingen en onderlinge oefenwedstrijden (voor zover opgenomen in het wedstrijdschema). Het is niet mogelijk bij slechte weersomstandigheden het clubhuis te betreden.

 

Competities  

De KNHB wil zodra dit volgens de overheidsmaatregelen weer kan, de competities hervatten en treft hiervoor de voorbereidingen. De doelstelling is en blijft dat alle niet gespeelde wedstrijdrondes later, bijvoorbeeld eind november of in december, alsnog worden gespeeld. Hiervoor wordt ook de winterperiode ingezet. Uiteraard is een en ander afhankelijk van de datum vanaf wanneer er weer mag worden gespeeld. Zodra er vanuit de KNHB meer duidelijkheid is over de exacte invulling, zullen we jullie hierover informeren.  

Aanpassing sportprotocol  

De nieuwe maatregelen zijn door NOC*NSF en de sportbonden inmiddels verwerkt in het protocol verantwoord sporten. Dit protocol geeft verenigingen, sporters, trainers/coaches, vrijwilligers, ouders/verzorgers en gemeenten richting hoe te handelen, uitgaande van de huidige maatregelen. Je leest het aangepaste protocol op de site van NOC*NSF (https://nocnsf.nl/sportprotocol).  


Mochten zich nieuwe ontwikkelingen voordoen, brengen wij jullie daarvan direct op de hoogte. Vragen en/of opmerkingen? Stuur dan een e-mail naar [email protected].

Samen zijn we HC Scoop!

Bestuur en commissies