Mijn team
Jongste jeugd

Jeugd

Senioren

Agenda


 

Jarigen
Vandaag:
Lynn Wagemans
 
Morgen:
Tessa Rotman
 
Overmorgen:
Lous Couwenbergh
Jos Jacobi
Update winter training en winter competitie
22-11-2020
Nieuwsafbeelding Onderstaande mail is vandaag verstuurd naar alle coaches van alle teams.

Beste coaches,
 
We hopen dat jullie en jullie teams allemaal in goede gezondheid verkeren!
Bijgaand een update inzake de wintertraining en wintercompetitie:
 
Training Herfst
Het huidige trainingschema geldt tot en met 4 december 2020. Daarna stopt de reguliere training en gaan we over op de wintertraining voor de teams die zich hebben aangemeld.
 
Training Winter
Met ingang van 7 december 2020 geldt er een nieuw trainingsschema, waarbij elk team 1x per week traint. Dit schema geldt voor alle teams die zich hebben aangemeld voor de wintertraining en wintercompetitie en loopt door tot 12 februari 2021, indien het weer dit toe laat. De keeperstraining is ook gepland in deze periode.
 
Bij een aantal teams heeft een enkele speler zich afgemeld. Deze spelers zullen dan ook geen extra contributie betalen (ad €25,00) maar zullen ook niet tot de training worden toegelaten – maak dit svp duidelijk!

We hebben twee verzoeken aan jullie:
  1. Kijk goed of je team is opgenomen in het nieuwe trainingsschema (bijgevoegd bij deze mail en vanaf 5 december geplaatst op www.HCSCOOP.nl en verwerkt in de app)
  2. Stuur deze mail door aan je team, dan is iedereen weer up to date
  3. Bevestig nog even welke spelers definitief afhaken ivm facturatie
 
Competitie Winter
Zoals de meesten van jullie reeds vernomen hebben heeft de KNHB de wintercompetitie geannuleerd.
De TC heeft echter de handschoen opgepakt en is momenteel bezig om een interne competitive op te zetten. Hierbij proberen we elk team zoveel mogelijk aan het hockeyen te krijgen.
 
Bij de indeling wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met de speelsterkte maar plezier staat voorop! Mocht het verschil tussen de teams te groot zijn, kan er ook gemixed worden of andere maatregelen genomen worden. We rekenen hier op jullie enthiousiasme en steun! De wedstrijden vinden plaats in januari en februari op zaterdag, zolang de weergoden ons gunstig gestemd zijn. Zodra het schema klaar is zullen we dit delen met jullie.
 
Mochten jullie nog vragen hebben dan horen we dat graag via [email protected] .
 
Met viendelijke groeten,

De Jeugdcommissie