Mijn team
Jongste jeugd

Jeugd

Senioren

Agenda
27-Mar-14
De agenda is leeg
Hele agenda


 

Jarigen
Vandaag:
Dré Hermans
Luc Janssen
Esmée Jessen
 
Morgen:
Fabien van der Kuy
Mirte Notten
 
Overmorgen:
Sarah Renkens
Lauren Schotanus
TEAMINDELING 2021-2022
10-7-2021
Nieuwsafbeelding
Hallo allemaal,
 
Zoals aangekondigd is de teamindeling voor het seizoen 2020-2021 bekend en beschikbaar in LISA.(via website (inlog) en de app volgt vanzelf)
 
We hebben ons best gedaan om bij de indeling rekening te houden met de verschillende hockeyprestaties maar ook met vriendjes en vriendinnetjes.
Dit is geen gemakkelijke klus en in sommige Junior-lijnen zijn we helaas genoodzaakt moeilijke keuzes te maken omdat we beperkt zijn in het aantal teams en/of speler/speelsters.
We rekenen op jullie begrip!
 
Mochten er toch onverhoopt dingen zijn misgegaan of vragen zijn, dan kunnen jullie bij ons (de jeugdcommissie) terecht via een mail naar [email protected]. We organiseren vervolgens een inloop-meeting in de eerste week van het nieuwe seizoen, waarin we e.e.a. kunnen toelichten of bespreken. De inloop meeting staat gepland voor 6 September, vanaf 19:00 op basis van afspraak.
 
Voor de teams waarvan de trainer of coach reeds bekend is bestaat er de mogelijkheid om een eerste training te organiseren in de resterende weken van juli (van maandag 12 juli tot en met vrijdag 23 juli). Hiervoor dient de betreffende trainer of coach contact op te nemen met de technische commissie ([email protected]) en het wedstrijdsecretariaat ([email protected]l) i.v.m. het reserveren van een veld. Hierbij geld "wie het eerst komt, het eerst maalt”.
 
Het nieuwe seizoen start in de 2e week van September en als eerste competitie dag staat 11 September in de agenda.

Rest ons jullie allemaal alvast een hele fijne vakantie te wensen en we hopen dat de teamindeling naar wens is!
 
Heel veel hockey plezier in het nieuwe seizoen 2021-2022, waarin we hopelijk weer "gewoon” samen kunnen zijn en wedstrijden spelen in competitie verband. 
 
 
De Jeugdcommissie 


(Teamindeling senioren volgt, krijgen hierover apart een mail en bericht)