Mijn team
Jongste jeugd

Jeugd

Senioren

Agenda
27-Mar-14
De agenda is leeg
Hele agenda


 

Jarigen
Vandaag zijn er geen jarigen
 
Morgen:
Famke van den Munckhof
 
Overmorgen:
Sophia Reiner
Beste hockey ouders,
21-9-2021
Nieuwsafbeelding

Vorige week had ik een enthousiast gesprekje met één van de hockey ouders. Haar was opgevallen dat er veel jonge kinderen tussen 2 en 4 jaar langs het veld stonden te kijken of vernam dat ze soms naar een oppas werden gebracht. Hoe leuk zou het zijn om met deze kids veld 3 op te gaan samen met wat ouders. Zo’n idee willen we bij HC Scoop graag faciliteren maar dat kan niet zonder enthousiaste ouders.


Wanneer Puppy hockey en materialen
Vanaf woensdag  22-9-2021 van 16:30 tot 17:30 is er op veld 3 puppy hockey dat door de ouders zelf gegeven gaat worden.

Bij de wedstrijd tafel, op de blauwe flight case, zal vanaf morgen een tas liggen met een aantal hockeysticks, hockeyballen, tennisballen en hoedjes. Jullie als ouders kunnen dan op veld 3 gaan puppy hockeyen (naam kunnen we het nog over hebben). Als jullie klaar zijn leg je de tas weer terug bij de wedstrijd tafel. Zorg in ieder geval voor gymschoenen op het veld. 


Wel of niet bar open
Om zo’n middag voor iedereen nog aangenamer te maken zou het geweldig zijn als men een kop koffie, thee, frisdrank en wat versnaperingen zou kunnen kopen en dat de TV op een kinderkanaal staat. Dat kan alleen met de hulp van ouders die bereid zijn een uur achter de bar te gaan staan. Als we 4 vaders of moeders hebben dan is het maar 1 keer per maand en max 4 -6 keer per heel kalender jaar een uurtje achter de bar staan.

Kun/wil jij dit als ouder doen dan stuur een mail voor as maandag 27 september naar [email protected]  Wij regelen een sleutel van de keuken en uitleg van de Nespresso machine, waterkoker en de kassa. 

Veel plezier op het rond het hockeyveld!

Samen zijn we Scoop.

Met vriendelijke groeten,


Jeroen Fietjé

Voorzitter HC Scoop