Mijn team
Jongste jeugd

Jeugd

Senioren

Agenda
27-Mar-14
De agenda is leeg
Hele agenda


 

Jarigen
Vandaag zijn er geen jarigen
 
Morgen:
Famke van den Munckhof
 
Overmorgen:
Sophia Reiner
Facturatie contributie seizoen 2021-2022
15-10-2021
Nieuwsafbeelding

De komende dagen worden de contributiefacturen voor het veldhockey-seizoen 2021-2022 verzonden via ClubCollect. Tijdens de Algemene Ledenvergadering die in juni jl. heeft plaatsgevonden, zijn nieuwe contributietarieven vastgesteld. Informatie hierover is te vinden in de notulen (via de website inloggen onder documenten). De op dit moment geldende tarieven staan ook vermeld op de website.

Je ontvangt per e-mail een betaallink waarmee je kunt inloggen om de factuur te bekijken. Vervolgens dien je de gewenste betaalwijze te kiezen. Je kunt kiezen uit drie opties:  

1. Direct betalen via IDEAL (niet te gebruiken bij een buitenlands bankrekeningnummer) of

2. Betalen in termijnen of  

3. Betalen via automatische incasso, waarbij het betaalmoment te kiezen is. 

 

Je dient altijd een keuze te maken, er wordt niets automatisch geïncasseerd. Betalen kan alleen via deze betaallink.

De betaallink wordt vanaf nu verzonden naar het 2e e-mailadres uit de ledenkaart. Telefoonnummers en e-mailadressen kunnen jullie zelf aanpassen via de app of website. Stuur wijzigingen van adresgegevens of IBAN-nummers zo spoedig mogelijk per e-mail naar [email protected], waarna aanpassing zal plaatsvinden. 

Geen betaallink ontvangen, ook niet in de spamberichten? Stuur dan een e-mail naar [email protected]

De familiekortingen zijn verwerkt, waarbij op basis van de adressen die vastliggen in LISA gezinsleden aan elkaar worden gekoppeld.

Klopt er iets niet voor jouw gezin, of heb je een andere vraag over de factuur? Maak dan bij voorkeur bij de factuur een ticket aan in ClubCollect. Vragen en opmerkingen die binnenkomen via deze tickets worden zo snel mogelijk beantwoord door de ledenadministratie van HC Scoop.