Mijn team
Jongste jeugd

Jeugd

Senioren

Agenda
27-Mar-14
De agenda is leeg
Hele agenda


 

Jarigen
Vandaag zijn er geen jarigen
 
Morgen:
Bas Aerts
Dieuwertje van de Velde
 
Overmorgen:
Stef Gaj
Joolz Gelissen
Julia Peters
Indelingen nieuw seizoen
2-6-2022
Nieuwsafbeelding


 

Beste coaches en ouders/verzorgers,

Het seizoen 2021-2022 zit er alweer bijna op. Wij hopen dat u, net zoals ons, wederom heeft genoten van een leuk hockeyseizoen. Waar het ene seizoen eindigt, begint het volgende alweer. De Jeugdcommissie is ondertussen dan ook alweer volop bezig met de voorbereidingen voor hockeyseizoen 2022-2023. In dat kader informeren wij u graag als volgt.

Ter voorbereiding op het volgende seizoen en de indelingen organiseert de Jeugdcommissie de volgende indelingstrainingen:

·        Meisjes A & B: 13 en 20 juni a.s. van 19:00 tot 20:30 (A) en van 17:30 tot 19:00(B)

·        Meisjes C & D: 14 en 21 juni a.s. van 19:00 tot 20:30 (C) en van 17:30 tot 19:00(D)

Gelet op het beperkte aantal spelers in de jongenslijn is ervoor gekozen om geen indelingstrainingen te organiseren voor de jongenslijn. 

Het doel van de indelingstrainingen is om tot een zo eerlijk en transparant mogelijke indeling voor het volgende hockeyseizoen te komen. Hierbij wordt opgemerkt dat de indelingstrainingen niet de enige pijler zijn; door het jaar heen hebben de commissieleden verschillende gesprekken gevoerd met trainers en/of coaches. De informatie uit deze gesprekken worden ook meegenomen bij de uiteindelijke indelingen. 

De Jeugdcommissie zal uiterlijk 1 juli a.s. de indelingen voor het volgend seizoen bekend maken. Net zoals vorig jaar worden er ook dit jaar weer oudergesprekken georganiseerd waarin u uw vragen en/of opmerkingen met betrekking tot de indelingen met ons kunt delen. Hierover ontvangt u te zijner tijd nog een apart bericht. 

Ten slotte vermelden wij dat de laatste trainingen (met het oude team) plaatsvinden in de week van 27 juni a.s. 

 

Met vriendelijke groet,

De Jeugdcommissie