Mijn team
Jongste jeugd

Jeugd

Senioren 

Jarigen
Vandaag:
Loes Boonen
Julia Hendrix
Fleur Ubaghs
Jane Zijlstra
 
Morgen:
Julie Goossens
Annemijn Reijnders
Jasmijn Wijckmans
 
Overmorgen:
Lana Cailliau
Philip Vaartjes
Van de voorzitter
5-4-2024

Beste allemaal,

 

Het laatste deel van de competitie is alweer begonnen!

 

De afgelopen weken zijn er door de Jeugdcommissie 2 fantastische avonden georganiseerd voor de jeugd. De feedback was enorm positief, zowel voor het spelelement als voor de DJ die er was ter afsluiting in de avond. Zeker voor herhaling vatbaar, ik heb al vragen gehoord of dit voor de zomer nog een keer georganiseerd kan worden, super positief! Dank aan de organisatie en alle helpers!

 

Ik heb afgelopen week kennis gemaakt met wethouder Andries Houtakkers, een oud-hockeyer van Sittard. Los van lopende zaken als een nieuw veld 1 en de energie transitie kwam naar voren de bouw van een nieuwe grote hal achter Unitas t.b.v. turnen. Deze gaat gebouwd worden komend jaar. Zorgen zijn uiteraard parkeergelegenheid en overlast, hier wordt veel aandacht aan besteed. Als hier meer informatie over beschikbaar komt zullen we die delen.

 

Uit de enquête aan het begin van het seizoen kwam de staat van de schoonmaak naar voren. Met dank voor de vele jaren dienstverlening van SBL hebben we gemeend naar een andere dienstverlener over te moeten stappen. Per februari wordt ons clubhuis schoon gemaakt door ICS. Zoals jullie misschien gezien hebben heeft de vloer van het clubhuis een dieptereiniging ondergaan. De stickers zijn verwijderd en ook de natte ruimtes zijn grondig gereinigd. Met de Sportstichting is afgesproken dat de kit vervangen gaat worden de komende weken, teven zullen enkele kleine onderhoudsklussen gedaan worden.

 

De komende week zullen "passhirts" voor de maten van de nieuwe tenues gepast kunnen worden.

We zijn nog steeds op zoek naar een hoofdsponsor voor de voor- en achterkant van het shirt. Mocht die er niet op korte termijn zijn, starten we zonder. Optioneel kan dit namelijk later bedrukt worden en anders komen we qua bestellen en tijd niet uit. Voor de sponsor commissie zoeken we nog steeds nieuwe vrijwilligers die hier een bijdrage aan willen leveren, heb je interesse meld je dan aan!

 

De afgelopen maanden is met een aantal hockeyers het technisch beleidsplan verder vorm gegeven. Naast de algemene visie die er al lag geeft dit een verdieping in spelsystematiek en proces welke we als club willen volgen. Hiermee wordt ook beter te monitoren welke competenties er over de verschillende lijnen verwacht worden en wat het resultaat is, wat uiteindelijk moet gaan leiden naar een hogere kwaliteit. In de maand mei zullen we trainers en coaches hierin meenemen.

Vooruitlopend op volgend seizoen willen we graag de HT2 trainingsopleiding als club gaan faciliteren. Wil je meer verdieping en handvatten bij het geven van trainingen? Geef dit dan aan bij je trainer/coach of lijncoördinator. Bij voldoende animo (12 personen) kunnen we deze opleiding op de club faciliteren.

 

In de HC Scoop app faciliteren we HockeyFood (onder de optie "meer"). Hierin vind je trainingsprogramma's, oefeningen etc. Afgelopen week hebben we meer uitleg gekregen over deze app en de mogelijkheden, hierover zullen we jullie medio mei bijpraten. Ook voor ouders zonder hockey kennis is deze app handig voor het vinden van informatie over spelregels en dergelijke.

 

Tevens maak ik van de gelegenheid gebruik om de ALV alvast aan te kondigen. Deze zal maandag 24 juni plaats vinden, de agenda zal t.z.t. worden gedeeld. Een ALV is voor velen misschien saai maar is belangrijk om je stem te laten horen. Naast financiële verantwoording is het ook een gelegenheid jullie mee te nemen in ontwikkelingen en toekomst!

 

Veel hockey plezier de komende tijd!


De voorzitter, Jacco Timmerman