Mijn team
Jongste jeugd

Jeugd

Senioren 

Jarigen
Vandaag:
Julian Crombach
Svenja van Hest
Max Veenhuizen
Chantal de Weerd
 
Er zijn geen jarigen morgen
 
Overmorgen:
Veerle Fietje
Joffrèy Theuns
Chris Van Lierop
Jos Smeets Luchtbehandeling BV sponsor bij HC Scoop
9-6-2024
Beste allemaal,

Met trots kondigen wij onze nieuwe shirtsponsor aan. Na prettige gesprekken zijn wij verheugd dat Jos Smeets Luchtbehandeling samen met ons aan de toekomst van onze mooie hockeyclub wil werken.
Hieronder stellen zij zichzelf voor.

Jos Smeets Luchtbehandeling BV sponsor bij HC Scoop 
Met trots mogen wij ons vanaf komend seizoen "shirtsponsor” noemen bij HC Scoop. 

Als lokaal familiebedrijf in de installatietechniek (airconditioning, ventilatie, warmtepompen etc.) en gevestigd in Sittard-Geleen, hebben wij sport en plezier voor onze jeugd hoog op ons prioriteitenlijstje staan. Met het sponsoren van deze mooie en gezellige hockeyclub HC Scoop proberen wij dan ook een steentje bij te dragen aan het succes en het behoud van deze mooie sportclub. Zo zal ons bedrijfslogo de komende jaren het shirt sieren van de sporters van HC Scoop en vindt u onze banners langs veld 1 en 2. 

De ambities van HC Scoop en Jos Smeets Luchtbehandeling liggen wellicht dichter bij elkaar dan je in eerste instantie zou vermoeden. We werken nl. beide aan onze toekomst. Door steeds verder te professionaliseren en de beste mensen aan ons te binden, streven we naar kwaliteit en succes in ons vakgebied en onze sport. Alleen al het uitbreiden van ons personeelsbestand en het ledenaantal van de club is tegenwoordig een topsport op zichzelf. Met het ondersteunen van HC Scoop gaan we samen met de vele clubleden en vrijwilligers graag voor goud in de komende jaren! 

Over ons: 
Jos Smeets Luchtbehandeling is al sinds 1958 een van de toonaangevende bedrijven in de regio op het gebied van Airconditioning, ventilatie, warmtepompen, luchtverwarmig en overige duurzame technieken.

Ons werkgebied beperkt zich niet enkel tot het creëren van een optimaal comfort binnen kantoren, bedrijven en zorginstellingen, maar ook voor de particulier streven wij altijd naar de beste oplossing om een aangenaam en gezond klimaat in uw woning te realiseren. Uiteraard verzorgen wij naast het bouwen en vervangen van installaties, ook het onderhoud van uw technische installaties.