Mijn team
Jongste jeugd

Jeugd

Senioren 

Jarigen
Vandaag:
Julian Crombach
Svenja van Hest
Max Veenhuizen
Chantal de Weerd
 
Er zijn geen jarigen morgen
 
Overmorgen:
Veerle Fietje
Joffrèy Theuns
Chris Van Lierop

Lid worden?


Via de link onderaan deze pagina kun je je inschrijven als lid van HC Scoop. Dit dien je te doen als je definitief lid wil worden bij HC Scoop. Zonder formeel lid te zijn, kun je geen trainingen volgen en/of wedstrijden spelen bij HC Scoop. Alleen voor het volgen van de kennismakingstrainingen hoef je geen lid te zijn.

Na het inschrijven is het betalen van contributie en inschrijfgeld verplicht. Zorg dat je je bankgegevens bij de hand hebt, deze worden hieronder gevraagd en ben je verplicht in te vullen.

Met het digitaal bevestigen van het inschrijfformulier verklaar je op de hoogte te zijn van het Huishoudelijk Reglement en de Statuten van HC Scoop en hier akkoord mee te zijn. 


Veel van de communicatie naar de leden vindt plaats via e-mail. 
Het eerste e-mailadres wordt gebruikt voor algemene informatie, het tweede e-mailadres voor de facturatie van de contributie. In beide velden kunnen meerdere e-mailadressen worden gevuld, gescheiden door punt-komma. Bijvoorbeeld van de ouder(s) en het kind.

Veel plezier met hockey.

Trainingsperioden 

Van augustus tot begin december en van maart tot juni wordt er buiten getraind. Ook bij slecht weer gaan de trainingen gewoon door. Enige uitzondering is vorst of sneeuw op het veld of zeer zware regenval waardoor er water op het veld staat.


Persoonlijk
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
  (datum: dd-mm-yyyy)  
 
Contact info
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
Financieel
   
 
   
 
Overige informatie
   
 
   
 
   
   
   
   
   
KNHB Lidmaatschap
Logo KNHB

Door jouw aanmelding als lid van de vereniging, machtig je de vereniging om jou als lid aan te melden bij de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB).

Jouw persoonsgegevens

De gegevens zoals vermeld op dit inschrijfformulier worden opgenomen in het ledenbestand van de vereniging en worden alleen gebruikt voor doeleinden die verband houden met activiteiten van de vereniging. De vereniging is uit hoofde van haar lidmaatschap van de KNHB verplicht jouw naam, geslacht, geboortedatum, adres, telefoonnummer en e-mailadres door te geven aan de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB), omdat je als nieuw lid automatisch tevens lid van de KNHB wordt. Deze gegevens worden tevens opgenomen in de ledenadministratie van de KNHB. Voor meer informatie over de wijze waarop de KNHB uw persoonsgegevens verwerkt, verwijzen wij naar de privacyverklaring van de KNHB.