Mijn team
Jongste jeugd

Jeugd

Senioren 

Jarigen
Vandaag:
Julian Crombach
Svenja van Hest
Max Veenhuizen
Chantal de Weerd
 
Er zijn geen jarigen morgen
 
Overmorgen:
Veerle Fietje
Joffrèy Theuns
Chris Van Lierop
Hockey - Jongste Jeugd 
De Jongste Jeugd zijn onze ± 5 tot en met ± 9 jarigen, onderverdeeld in Funkeys, Benjamins, F-jes en E-tjes. Ons doel is om deze groep kinderen op een actieve, leuke en veilige manier samen te leren hockeyen, aangepast aan hun eigen ontwikkelingsniveau. Winnen en verliezen is hierbij van ondergeschikt belang.

Funkey – 5 en 6 jarigen
Funkey is de eerste kennismaking met sport en hockey. "Fun” is hierin "Key”. De training bestaat uit allerlei spelvormen als knotshockey en ringhockey, hoepels, touwen etc. Voornaamste doel is het stimuleren van de motoriek. Naar mate de tijd vordert, komt "echt hockey” met bal en stick meer in beeld.

O8
Kinderen die voor 1 oktober 6 jaar zijn, gaan aan de slag in O8. De O8-ters worden in teams ingedeeld van 7 a 8 personen, trainen één keer per week en spelen op zaterdagochtend een wedstrijd in de regio.
Het opleidingsplan van de Hockey Academy is de basis voor de trainingen.  De wedstrijden zijn gebaseerd op het drie tegen drie hockey op een achtste veld.

O9
Als de kinderen voor 1 oktober 8 jaar zijn, komen de in de O9. Deze teams spelen wedstrijden met 6 spelers op een kwart veld. Dit is ook het eerste jaar dat de keeper aan bod komt. De trainingen zijn twee keer per week met wedstrijden op zaterdagochtend. De teams hebben een omvang van 7 a 8 spelers.

O10
Na het zestal hockey komt het achttal hockey. De kinderen zijn dan voor 1 oktober 9 jaar. Ze spelen met 8 spelers een wedstrijd op een half veld. De strafcorner komt hier ook voor het eerst aan bod. Trainingen zijn twee keer per week met wedstrijden op zaterdagochtend. De teams hebben een omvang van 9 a 10 spelers.
Na de O10 achttallen stromen de kinderen door naar de jeugdafdeling (1e jaars O12). Ze gaan dan in elftallen spelen op  een heel veld.

De commissie Jongste Jeugd Coördinatie behartigt de belangen voor de Jongste Jeugd leden, zijn het aanspreekpunt voor ouders, zijn de schakel tussen de jongste jeugd teams en trainers en onderhouden contact met de jeugdcoördinatoren van andere hockeyclubs in onze regio en de KNHB. 
Tevens organiseert de Jongste Jeugd Commissie diverse evenementen voor de Jongste Jeugd, zoals het kick-off oefentoernooi, de winter/sinterklaas activiteit, kennismakingstrainingen en de jongste jeugd slotdag.