Mijn team
Jongste jeugd

Jeugd

Senioren 

Jarigen
Vandaag:
Julian Crombach
Svenja van Hest
Max Veenhuizen
Chantal de Weerd
 
Er zijn geen jarigen morgen
 
Overmorgen:
Veerle Fietje
Joffrèy Theuns
Chris Van Lierop
Club Kleding 

Het clubtenue van HC Scoop bestaat met ingang van seizoen 2020-2021 uit:

-        Licht blauwe/oranje shirt met donkerblauw.

-        Donkerblauwe short / rok

-        Lichtblauwe kousen met oranje strepen

Thuis wedstrijd tenue 

Uit wedstrijd tenue


Het spelen in het clubtenue is tijdens hockeywedstrijden verplicht. Iedereen die wedstrijden speelt moet dus een clubtenue hebben. Naast de kleding en kunstgrasschoenen is het verplicht om scheenbeschermers en een mondbeschermer te dragen. 

Het HC Scoop clubtenue wordt exclusief verkocht bij Intersport.

Intersport Makado
Weth. Sangerstraat 331
6191 NA Beek


De regel voor de kleding is dat alle kleding op wedstrijddagen, tijdens en rondom de wedstrijd opgebouwd is uit "onze drie kleuren”; lichtblauw, oranje en donkerblauw. Het is niet toegestaan om als team, op wedstrijddagen, met andere kleuren dan onze clubkleuren te lopen.

Mocht een team bedrukking (naam en / of nummer) op de shirts wensen, dan moet dit in verband met conformiteit worden gedaan via Intersport.

De trainingspakken, zoals gedragen door Heren 1 en Dames 1, zijn te koop bij Intersport. Mocht het zo zijn dat een team zich wil onderscheiden dan is dit mogelijk, door zelf de kleuropbouw samen te stellen, zo lang deze samenstelling maar bestaat uit de eerder genoemde drie basiskleuren. Sponsoring

Reece is de kledingsponsor voor Dames 1 en Heren 1. Daarnaast heeft HC Scoop twee zeer goede hoofdsponsors gevonden ten gunste van iedereen: Welling en Rabobank.  Als tegenprestatie komen hun namen op alle shirts te staan. (rug en borst)

Ook nog twee nieuwe shirt sponsoren Medxl-Europe en Intersport Supersore Gardenz. (beide op de mouw)

Indien een ouder of bedrijf de trainingspakken wil sponsoren is dit te allen tijde mogelijk. Voor de regels hieromtrent dient de sponsorcommissie te worden benaderd via [email protected]

Bestel je clubkleding via onze leden webshop klik hier