Mijn team
Jongste jeugd

Jeugd

Senioren 

Jarigen
Vandaag:
Gyenne Adams
Lisette Reijnders
Isa Van Barneveld
 
Er zijn geen jarigen morgen
 
Overmorgen:
Rianne Kretzers-Duysens
Mees Niesen
Hinde Prevoo
Fysio Sportspreekuur 
                    

Heb je een blessure of bewegingsgerelateerde klachten, schroom dan niet om even langs te komen voor professioneel advies. 

Dit spreekuur is vrij toegankelijk, zonder afspraak en kosteloos voor de leden.

Voor wie: 

Alle leden van Scoop die gedurende een training of wedstrijd een blessure hebben opgelopen.

Elke woensdagavond 

  • Jeugd 17.30 – 18.15 uur
  • Senioren 19.30 – 20.15 uur

Doelstelling 

van het sportspreekuur is allereerst het beoordelen van de aard en ernst van de blessure. Vervolgens wordt in overleg met de speler of ouder / verzorger het te volgen beleid besproken. Dit kan variëren van trainingsadviezen tot een eventueel consult (sport)fysiotherapie of huisarts. Er is dus sprake van een screening met advies met betrekking tot de klachten. Er zal dus niet behandeld worden!

Mocht fysiotherapeutische interventie geïndiceerd zijn, zal getracht worden om voor leden van Scoop binnen 24 uur een afspraak bij Fysiosittard te realiseren.

Fysiotherapie wordt vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering. Voor kinderen onder de 18 jaar worden vanuit de basisverzekering 18 behandelingen vergoed. Informeer bij uw zorgverzekeraar naar de hoogte van de vergoeding voor fysiotherapie.

Binnen de organisatie van Fysiosittard zijn meerdere specialisten werkzaam. Naast sportfysiotherapie zijn manuele therapie en echografie vertegenwoordigd. Ook zijn er nauwe contacten met de sportartsen van Zuyderland. Waar nodig kan deze expertise ingeschakeld worden.

Kinderfysiotherapie:

Wanneer tijdens het sportspreekuur het vermoeden bestaat dat de klachten groei gerelateerd zijn of het looppatroon bij kinderen een rol speelt bij het ontstaan van de klachten wordt de kinderfysiotherapeut gevraagd mee te kijken. De kinderfysiotherapeut beoordeelt de motorische ontwikkeling waarna het verdere beleid bepaald wordt. 

Fysiosittard wenst alle leden een blessurevrij en sportief seizoen toe!

Meer informatie over Fysiosittard klik hier