Mijn team
Jongste jeugd

Jeugd

Senioren 

Jarigen
Vandaag:
Gyenne Adams
Lisette Reijnders
Isa Van Barneveld
 
Er zijn geen jarigen morgen
 
Overmorgen:
Rianne Kretzers-Duysens
Mees Niesen
Hinde Prevoo
Info Coaches 
Wedstrijden en wedstrijdformulieren

De wedstrijden voor junioren worden altijd op zaterdag gespeeld waarbij de jongste jeugd hun wedstrijden in de morgen afwerken. Bij de jongste jeugd spelen de 8-, en 9-jarigen in zestallen op een vierde gedeelte van een veld. De 10- en 11-jarigen spelen in achttallen op een half veld. Vanaf 11/12 jaar wordt er in elftallen gespeeld op hele velden. De wedstrijden van de senioren vinden op zondag plaats

Het wedstrijdsecretariaat maakt aan het begin van de competitie de programma's van alle teams bekend. zodra het deze gegevens van de KNHB heeft ontvangen. In Mijn HC Scoop wordt wekelijks het wedstrijdprogramma opgenomen. Daarin worden de volgende gegevens vermeld: de vereniging waartegen gespeeld wordt, de aanvangstijden en - bij uitwedstrijden - de tijd waarop bij het clubhuis / Tom Dumoulin parkeerplaats wordt verzameld. Bij thuiswedstrijden is het regel dat alle spelers ten minste een half uur voor de aanvangstijd van de wedstrijd aanwezig zijn.

Routebeschrijvingen
De routebeschrijvingen zijn te vinden via de KNHB site of de site van de betrokken vereniging. Ook kun je in het wedstrijdschema klikken op info bij de wedstrijd van je team.daarin staat de lokatie aangegeven.

Wedstrijdformulieren
Voor bijna alle wedstrijden wordt gebruik gemaakt van het digitale wedstrijdformulier (DWF). De werkwijze is als volgt:
- Per wedstrijd ontvangen coaches, teammanagers en aanvoerders een e-mail met hun log-in codes. Eenmalig worden de log-in gegevens ook per sms verstuurd.
- VOOR de wedstrijd: coaches geven de spelerslijst op door de afwezige teamleden uit te vinken, en evt. invallers toe te voegen. De coaches krijgen dan ook een verificatie code voor de scheidsrechters. Doe dit echt voor de wedstrijd, anders kunnen de scheidsrechters hun deel niet invullen.
- NA de wedstrijd, loggen de scheidsrechters in (met hun kaart/bondsnr. of LISA nr. en verificatiecode) en voeren de uitslag en evt. kaarten en/of opmerkingen in. Beide scheidsrechters moeten dit accorderen.
- Dan loggen de coaches/begeleiding van beide teams weer (afzonderlijk) in en controleren en bevestigen, en wordt het formulier naar de bond verzonden. Let op dat een ieder alle stappen doorloopt het zijn/haar stuk afrondt, anders wordt het formulier niet ingezonden en is deze niet officieel, met boete als gevolg.

Voor vragen, kun je contact opnemen met [email protected]

Handleidingen DWF

- Jongste Jeugd
- Junioren
- Junioren Scheidsrechters
- Senioren
- Senioren Scheidsrechters


Waar kan ik meer info vinden om goed te coachen?

Als je inlogt via de HC Scoop website kun je onder de tab documenten verschillende presentaties vinden onder info coaches, coachen jongste jeugd en hockeytechnieken.

"Een goede coach ziet wie zijn spelers zijn en laat hen zien wie ze kunnen zijn." -Ara Raoul Parseghian

"Talent krijgt pas waarde als je het benut."- Zig Ziglar